Холивудската звезда Уорън Бийти е съден от жена, която твърди, че

...
Холивудската звезда Уорън Бийти е съден от жена, която твърди, че
Коментари Харесай

На 85 Уорън Бийти е обвинен в някогашен секс с малолетна

Холивудската звезда Уорън Бийти е съден от жена, която твърди, че той я е принудил да вършат секс, когато е била единствено на 14 години, оповестяват Variety и други медии. Това се е случило преди пет десетилетия - Бийти сега е на 85.

Актьорът и режисьор е упрекнат, че е  " експлоатирал "  Кристина Хърш, с която се срещнал по време на снимки през 1973 година, като злоупотребата траяла до края на същата година. Хърш е била заведена на снимачната площадка в Лос Анджелис от неин комшия, който е работил в продукцията. В желае се показва, че Бийти неведнъж ѝ е правил похвали, преди да ѝ даде телефонния си номер, и я е помолил да му се обади, когато е покрай хотела му. Возил я в колата си, предложил й помощ с домашните и обсъждал с нея загубата на девствеността й - и в последна сметка я принудил да вършат секс. В желае се твърди, че поради предполагаемото насилие от страна на Бийти 53-годишната през днешния ден Хърш е " претърпяла тежък прочувствен, физически и психически стрес, в това число оскърбление, позор и виновност ".  

Актьорът не се загатва в правосъдните документи поименно, само че е разказан като  " реализатор на ролята на Клайд в " Бони и Клайд ", огромен боксофис триумф, който донесе на ответника номинация за „ Оскар “ за най-хубав артист ", което недвусмислено демонстрира самоличността му. 

В правосъдните документи се споделя още: " Поради статута на ответника, неговата властова позиция, хищническото ухажване и манипулиране на ищцата, както и младата възраст на ищцата, в началото тя е била разчувствана, че ответникът се интересува от нея, и е вярвала, че е в сантиментална връзка с кино звезда. Той е употребявал ролята, статута и властта си на известна холивудска звезда, с цел да получи достъп до нея, да я ухажва, манипулира, експлоатира и принуждава към полов контакт в продължение на няколко месеца в щата Калифорния “.

В разцвета на славата си Бийти се славеше като огромен коцкар. Сред интимните му партньорки са били Джоан Колинс, Шер и Мадона. През 2010 година биографът му Питър Бискинд пресмята, че артистът е спал с 12 775 дами през живота си - нещо, което по-късно самият Бийти отхвърля. През 2016 година в изявление той споделя, че това число е мощно пресилено, като прибавя: " Помислете за това, да преспите с 12 775 души. Това би означавало освен, че е имало по няколко дневно, само че и че не е имало повтаряне ". 

" Вижте, в никакъв случай не съм подвеждал никого. Аз съм добър човек. Чаках дълго време, с цел да се оженя “, разяснява желае Бийти, който има четири деца от брачната половинка си Анет Бенинг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР